•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Odjeci BelDocs-a

Nakon uspešnih projekcija filmova „Žena i glečer“ i „The Black Power Mixtape 1967-1975“, Međunarodni filmski festival dokumentarnog filma Beldocs i Dom omladine Beograda nastavljaju saradnju na programu „Odjeci Beldocs-a u DOB-u“ projekcijom dokumentarnog filma „Venera“ u režiji Lee Glob i Mate Karle Albreksten. Film će biti prikazan u četvrtak 8. mart od 20 sati u velikoj sali, a cena ulaznice je 150 dinara.

Ovom projekcijom, Beldocs i Dom omladine žele da doprinesu obeležavanju Dana žene, 8. marta, te je zato i odabran film „Venera“ koji prikazuje hrabrost i seksualnost žena u današnjem svetu. Film je prikazan i nagrađivan na više desetina festivala širom sveta.

O filmu „Venera“:

Dve rediteljke traže žene za uloge u erotskom filmu, zasnovanom na njihovim sopstvenim seksualnim iskustvima. Više od 100 radoznalih žena odgovara na poziv i pojavljuje se na audiciji, ali kasting dobija neočekivan obrt. Žene sa svojim dubokim ličnim pričama, polako počinju da preuzimaju vodeću ulogu. Intimni prostor koji rediteljke stvaraju stimuliše žene da postanu otvorenije i njihova iskrenost otkriva potencijal za kreiranje novog jezika ženske seksualnosti. Venera istržuje kako nova generacija mladih žena godine 2016. Definiše sebe kao seksualna bića.

Režija: Lea Glob, Mate Karla Albreksten
Kamera: Ketrin Koleman
Montaža: Sign Rebeka Kaufman
Muzika: Ola Kbemberg
Produkcija: Kristine Barford / Danish Documentary Production, Džaspar džek i Ana Ljungmark / House of Real

Programom „Odjeci Beldocs-a u DOB-u“ Dom omladine Beograda i Beldocs u kontinuitetu predstavljaju beogradskoj publici najbolja dokumentaristička ostvarenja iz celog sveta i iz Srbije. Tako će se vrhunska dela savremene dokumentaristike naći u redovnom programu Doma omladine, tokom cele godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...