•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

5 razloga za bingovanje Plemena

Poželite li ikada da stvorite novi svet? Da iz ruševina starog izgradite nešto potpuno novo? U seriji Pleme (The Tribe), čijih svih pet sezona možete već sada da pogledate na Pickboxu,
učiniće upravo to – i nećete morati da čekate svaku nedelju za novu sezonu.

Priča ove novozelandske naučnofanstastične tinejdžerske serije, tvoraca Rejmonda Tompsona i Harija Dafina, počinje pola godine nakon što misteriozni virus istrebi sve odrasle, a na svetu ostaju samo mladi. Svet je postao primitivan i konfuzan, opasan i strašan. Bez pomoći odraslih, bez pravila i zakona, deca su sama i moraju da izgrade novi svet u kome mogu da žive. Prvenstveno zamišljena kao serija namenjena tinejdžerskoj populaciji, Pleme danas ima verne obožavaoce svih generacija širom sveta.

Zašto bi trebalo da, ako već niste, pogledate ovu kultnu seriju? Donosimo vam pet itekako dobrih razloga za bingovanje.

5. Nostalgični ste za nekim starijim vremenima

Amber, Brej, Eboni, Leks, Tai San i ekipa obeležili su vašu mladost. Pleme (The Tribe) se s oduševljenjem čekalo svakog vikenda za vreme škole, i zauvek će imati posebno mesto u vašem srcu. Pogledajte sve epizode u jednom dahu i prisetite se koliko je genijalna ova serija!

4. Priželjkujete svet u kom mladi vladaju

Premisa serije Pleme (The Tribe) je svet u kom žive samo mladi koji pokušavaju da uspostave novi društveni sistem. Poverenje u mlade je nešto što bi odrasli trebalo više da praktikuju, stoga je ova premisa veoma zanimljiva jer nam daje uvid u to kako bi se mladi snašli u situaciji da moraju da stvore društveni sistem. Pitanje pravednog društva centralno je pitanje Plemena.

3. Futuristička plemena i tehnologija

U svetu serije Pleme (The Tribe), pojavljajuju se mnoga plemena koja sačinjavaju mladi. Plemena imaju različitu tehnologiju, od kompjutera do nadzornih kamera. Tehnosi, pleme koje je najviše tehnološki razvijeno, stvori virtuelnu stvarnost koja će imati važnu ulogu u seriji.

2. Otkrijte svoje pleme

MolRats, odnosno Pacovi, pleme je kome oduvek pripdate. Uz Tehnose, Lokose, Odabrane, Eko pleme i druge, članovi MolRatsa su glavni u seriji Pleme. Osim što su se sami pobrinuli za čistu vodu, odeću i sklonište, MolRats pokušavaju da donesu mir u grad i da nađu protivotrov za virus.

1. Najbolji razlog: Pleme je na Pickboxu!

Pleme (The Tribe) je upravo stiglo na Pickbox, zbog čega možemo da nostalgično bingujemo ovu kultnu seriju. Ako nikad niste gledali Pleme, toplo vam preporučujemo da se bacite u svet ove jedinstvene post-apokaliptičke tinejdžerske poslastice na Pickbox.tv.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...