•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Teens night uz film 'Ready Player One'

Neponovljivi, višestruko Oskarom nagrađivani režiser Stiven Spilberg donosi nam na veliko platno avanturu zasnovanu na istoimenom bestseleru „Ready Player One“.Ne propustite Teens night događaj u bioskopu Cineplexx Niš u STOP SHOP ritejl parku u četvrtak 29. marta od 19:30 časova uz specijalan program i poklone za posetioce! Karte su već u prodaji na blagajni bioskopa.

Pre početka filma te vodimo na uzbudljivo putovanje u virtualnu realnost, imaginaran svet Eos-a i Overwatch-a uz zabavu za sve posetioce koju je u bioskopu Cineplexx Niš pripremioComputerland uz poklone iznenađenja na događaju!

Fantastična pustolovina „Ready player one” prati priču tinejdžera Vejda koji svoje dane provodi igrajući OASIS. Vejd ima želju da iz sumornog sveta pobegne u globalnu mrežu virtuelne utopije gde korisnici vode idilične alternativne živote. Kada ekscentrični multimilijarder i tvorac igrice Džejms Halidej umre, u testamentu ostavlja svoje bogatstvo onome ko pobedi u dobro smišljenom lovu na blago. Koristeći svoj avatar, Vejd će u trci za blagom morati da se suprotstavi moćnim protivnicima koji neće prestati da ga napadaju i u stvarnom svetu.

Ne propustite najnovije ostvarenje Stivena Spilberga i uživajte u iznenađenjima koje vam je pripremio bioskop Cineplexx Niš! Karte su već u prodaji na blagajni bioskopa!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...