•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'BITKA ZA PACIFIK - POBUNA' OD DANAS U BIOSKOPIMA

Sinoć je u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center održana premijera akcionog spektakla "BITKA ZA PACIFIK - POBUNA" (PACIFIC RIM: UPRISING)!

Prisutni posetioci u holu bioskopa imali su priliku da preko tablet uređaja upravljaju robotima koje je obezbedio Kliker - Centar za kreativno razmišljanje, da vide na licu mesta kako funkcioniše 3D štampač, koji su obezbedili prijatelji iz 3D Republike kao i da se informišu o svemu što ih zanima iz sveta robotike kod predstavnika firme Dillon D.O.O. i studenata Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu.

Oduševljenje brojnih fanova izazvalo je pojavljivanje poznatih Youtubera koji su bili na premijeri. Baka Prase, Choda, Delić, Djudja Lik, Mudrolije sa Twittera i ekipa Balkan Tube Festa družili su se sa publikom u holu bioskopa, a posle toga uživali u 3D projekciji filma "BITKA ZA PACIFIK - POBUNA".

Premijeri filma prisustvovao je i mladi umetnik iz Sarajeva, Adis Kutkut, koji je imao priliku da radi na filmu, kao synth programmer, koji u procesu pravljenja muzike za film radi s glavnim muzičkim producentom, s ciljem da muziku za film obogati raznim muzičkim frazama kako bi ona postala kompletna.
Film "BITKA ZA PACIFIK - POBUNA" od danas je na redovnom repertoaru svih bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art bioskop (Užice), Dom kulture Pirot, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Smedesevo, Kulturni centar Vrbas, Cineplexx (Priština), Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 123 (Nikšić).
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu