•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mila Kunis u akcionoj komediji 'The Spy Who Dumped Me'

Atraktivnu glumicu Milu Kunis uskoro ćemo imati prilike da gledamo u novoj akcionoj komediji rediteljice Sussane Fogel koja nosi naziv "The Spy Who Dumped Me".

Film govori o dve tridesetogodišnjakinje Audrey i Morgan koje su neočekivano izazvane međunarodnom zaverom kada se bivši Audreyin dečko pojavi u svom stanu u Los Angelesu s timom smrtonosnih ubica. Iznenađene situacijom koja ih je snašla, Audrey i Morgan kreću u akciju i bekstvo širom Evrope od sumnjivog, ali šarmantnog britanskog zastupnika.

Pored Mile i Kate u filmu glume i Justin Theroux, Sam Heughan, Gillian Anderson, Olafur Darri Olafsson, Fred Melamed i mnogi drugi.

Rediteljica Fogel napisala je scenario zajedno s Davidom Isersonom. Film je snimljen širom Evrope, a Mila je tokom snimanja provela četiri meseca u Budimpešti, gde je unajmila luksuznu kuću zajedno s mužem Ashtonom Kutcherom.

"The Spy Who Dumped Me" u američke bioskope stiže 3. avgusta ove godine, a nekoliko dana posle i u Evropu i ostatak sveta.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...