•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao prvi trejler za naučno-fantastični triler 'Mračni umovi'

Studio 20th Century Fox je objavio prvi trejler za distopijski triler „Mračni umovi“, rediteljke Dženifer Ju Nelson. Ovaj uzbudljivi naučno-fantastični film baziran je na popularnoj, istoimenoj knjizi američke spisateljice Aleksandre Braken.

„Ono što me je oduševilo je neverovatna emocija. To je ono što čini knjigu tako snažnom i upečatljivom. Ovo je priča o prijateljstvu i ljubavi u periodu suočavanja sa strašnom pretnjom. Glumci su to osetili na snimanju, i bilo je divno gledati ih kako se zbližavaju,“ navodi rediteljka Nelson, poznata po serijalu filmova „Kung Fu Panda“ .

Kada grupa tinejdžera misteriozno razvije nove moćne sposobnosti, biva proglašena za pretnju od strane vlade, a zatim i pritvorena. Šesnaestogodišnja Rubi, jedna od najmoćnijih mladih ljudi, beži iz kampa i pridružuje se grupi tinejdžera koji su u bekstvu, u potrazi za sigurnim utočištem. Uskoro članovi ove novoosnovane porodice shvataju da u svetu u kojem su ih odrasli na vlasti izdali, bežanje nije dovoljno i da moraju da pruže otpor, koristeći njihovu kolektivnu moć kako bi povratili kontrolu nad svojom budućnošću.

Producenti filma „Mračni umovi“ su Šon Levi, Den Levin, i Den Koen – tim koji stoji iza serije „Čudnije stvari“ (Stranger Things) i filma „Dolazak“ (Arrival). Glavnu ulogu u filmu tumači Amandla Stenberg, zvezda filmskog serijala „Igre gladi“ (The Hunger Games), a ostatak glumačke ekipe čine Mendi Mur, Gvendolin Kristi, Haris Dikinson, Patrik Gibson, i Skajlan Bruks.

Film „Mračni umovi“ stiže u bioskope 2. avgusta, a do tada pogledajte prvi, veoma uzbudljiv trejler za ovaj film.

Podeli:



Preporucujemo