•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kjubrikova 'Odiseja u svemiru 2001' ponovo u bioskopima

Filmski naučnofantastični klasik "Odiseja u svemiru 2001" režisera Stenlija Kjubrika vraća se u bioskope 50 godina posle premijernog prikazivanja.

Studio "Vorner bros" saopštio je da će novo izdanje biti što je moguće verodostojnije originalnoj Kjubrikovoj viziji, bez digitalnih trikova ili remasterovanih efekata.

Zapis na originalnoj traci od 70 milimetara imaće svetsku premijeru u okviru programa klasičnih ostvarenja ovogodišnjeg Filmskog festivala u Kanu, prenela je agencija ANSA.

Projekciji će prisustvovati članovi Kjubrikove porodice, uključujući njegovu kćerku Katarinu i dugogodišnjeg producenta Jana Harlana.

Ovo ostvarenje neprestano privlači pažnju ljubitelja filma od prvog prikazivanja 1968. godine, a mnogi kritičari i filmski autori smatraju da je "Odiseja u svemiru 2001" Kjubrikovo remek-delo.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu