•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dokumentarac 'Being Serena' otkriva zanimljive detalje iz života teniske ikone

Televizijska mreža HBO objavila je trailer za predstojeći film o životu legendarne teniserke Serene Williams. Dokumentarac pod nazivom "Being Serena" otkriće zanimljive detalje iz privatnog života teniske ikone.

"Being Serena" će biti premijerno prikazan 2. maja na HBO-u. Teniserka će u filmu govoriti o svojoj dugogodišnjoj karijeri, braku s Alexisom Ohanianom, kćerkici Alexis Junior te brojnim problemima koje je proživela u prvih nekoliko meseci majčinstva.

Teniserka je imala veoma težak porođaj prilikom kojeg je srce bebe usporavalo. Nakon porođaja, morala je ići na još nekoliko operacija zbog plućne embolije, pucanja carskog reza i hematoma u stomaku. Međutim, i pored svih problema, Serenu ništa nije sprečilo da se vrati mestu kojem je oduvek pripada, teniskom igralištu.

Serena se takmičarskom tenisu vratila samo pet meseci nakon porođaja, a njenom prvom meču prisustvovala je i malena Alexis. Kako kaže teniserka, ne treba joj veća motivacija od toga da je kćerka upamti kao veliku igračicu.

Dokumentarni film o Sereni zajedno su producirali HBO Sports i IMG Original Content grupa.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...