•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kičić: Uskoro režiram filmsku drama-komediju

Uskoro ću se oprabati kao reditelj filma koji će žanrovski podsećati na drama-komediju, nešto slično ostvarenju "Moj tata na određeno vreme", najavljuje za Tanjug Gordan Kičić.

Glumac srednje generacije oprobao se do sada u karijeri kao producent filma "Ustanička ulica", a uskoro će potpisati režiju ostvarenja za koje, su kako kaže, odobrena sredstva od strane Filmskog centra Srbije.

"Plan je da krajem godine počnemo realizaciju filma koji žanrovski nije mnogo zastupljen u našoj kinematografiji u poslednje vreme. Uskoro ću se oprabati kao reditelj filma koji je zapravo drama - komedija, nešto slično ostvarenju "Moja tata na određeno vreme". Takvih nekoliko ostvarenja je snimano krajem osamdesetih godina prošlog veka i publika ih je jako volela" kazao je Kičić.

Publika i kritika su sa oduševljenjem ocenili Kičićevu ulogu grofa Adrenji Ištvana u predstavi "Noćna straža" koja je nedavno premijerno izvedena na sceni Ateljea 212.

Kičić napominje da je u medijima sve manje mesta za pozorište i da je rad glumaca mnogo vidljiviji kada učestvuju u snimanju televizijskih serija, šou programa ili filmova.

"Svi treba da znaju da se u beogradskim pozorištima ozbiljno radi i stiže do vrednih umetničkih zahvata. Rad u pozorištu glumce održava u životu" kazao je Kičić.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu