•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

HBO objavio prve kadrove nove serije 'Uspeh'

Na Facebook stranici HBO Adria objavljene su prve fotografije sa snimanja nove serije 'Uspeh' u režiji oskarovca Danisa Tanovića.

Serija je najavljena kao "gorka oda gradu Zagrebu koja donosi mračan uvid u različite strukture današnjega društva kroz životne priče običnih ljudi koje je isto to društvo gurnulo preko ruba".

U seriji glume Marija Škaričić, Uliks Fehmiu, Iva Mihalić, Toni Gojanović, Tara Thaller, Goran Bogdan, Goran Navojec, Ivana Roščić, Leon Lučev, Borut Veselko i Jasna Žalica...

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu