•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I Feel Pretty (2018) - uskoro

Rene Benet, koju utelovljuje Ejmi Šumer, obična je mlada žena koja se svakodnevno bori s osećajem nesigurnosti i manjkom samopouzdanja. Njezina obična priča postaje nesvakidašnja kada joj ozleda glave promeni život na potpuno neobičan način.

U oporavku nakon traumatične nezgode, Rene (Ejmi Šumer) se budi kao nova osoba, odagnavši staru nesigurnu verziju sebe daleko u zaborav. Ozleda glave donela joj je neverovatnu količinu samopouzdanja, zarazno je sretna i neupitno zadovoljna sobom. Novi stav i pogled na sebe, omogućuje joj da okrene novi list i otpočne potpuno novi život. Uverena da je najsposobnija žena na svetu i ništa je ne može pokolebati. Živi punim plućima, bez zadrške i straha, i u tome uživa.

Glumci: Amy Schumer, Michelle Williams, Aidy Bryant, Busy Philipps, Tom Hopper
Režiser: Abby Kohn, Marc Silverstein

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu