•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ko će oživeti lik „I, Frankenstein-a"?

„I, Frankenstein“, jedan od u nizu filmova o Frankenstein-u, treba da bude sniman u Australiji, a reditelj će biti Stuart Beattie.

Aaron Eckhart, Bill Nighy i Socratis Otto čine glumačku ekipu ovog filma koji će se naći u bioskopima 22. februara 2013. godine. Veliku pažnju privlači pitanje vezano za to ko će kreirati Frankenstein-a i ostala čudovišta u filmu.

Tako je australijska kompanija „Make-Up Effects Group“( „Nightmares & Dreamscapes, Darkness Falls, Feed and The Matrix trilogy“) otkrila da je upravo ona dobila posao vezan za kreiranje svih specijalnih make-up efekata za ovaj film. Ljudi iz ove firme tvrde da su već kreirali neke nacrte, a da sada rade na liku Frankenstein-a za glumca Aaron Eckharta.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu