•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Revija odabranih filmova sa ovogodišnjeg FEST-a u bioskopu Cineplexx Niš

Revija odabranih filmova sa ovogodišnjeg 46. beogradskog međunarodnog filmskog festivala, biće održana u bioskopu Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku u periodu od 19. do 25. aprila. Filmovi će biti prikazivani u terminu od 19 časova radnim danima i terminima od 19 i 20:45 časova vikendom. Karte za reviju filmova sa FEST-a već su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Niš po ceni od 300 dinara.

Ono po čemu se FEST izdvaja svih proteklih godina jeste činjenica da je širom otvoren za sve kinematografije sveta, i za sve relevantne autore, ali i filmove koji se neće naći na bioskopskom repertoaru. Kolika je važnost FEST-a ogleda se i u činjenici da je publika - sa filmovima nekih od najvećih reditelja današnjice kao što su Teo Angelopulos, Bob Rafelson, Volker Šlendorf, Dejvid Kronenberg, Ken Rasel, Vim Venders, Kišlovski, Hercog... imala priliku da se po prvi put sretne upravo na FEST-u.

Do sada - FEST je imao oko četiri miliona gledalaca i skoro 4000 značajnih svetskih filmova - koji su na njemu imali jugoslovensku/srpsku a često i regionalnu premijeru.

Mini FEST će u bioskopu Cineplexx Niš otvoriti film „Dvostruki ljubavnik” 19. aprila u 19 časova, a poslednja projekcija biće prikazana 25. aprila u 19 časova filmom „Iskušenik”.

Porer ovih filmova, na repertoaru bioskopa naći će se i: „Dovlatov”, „Agape”, „Niotkuda”, „Priča o Keriju Grantu”, „Siloviti”, „Filmske zvezde ne umiru u Liverpulu” i „Jupiterov mesec”.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...