•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mark Hamill završio sa 'Ratovima zvezda'

Zvezda gotovo svih filmova serijala o Jedijima i Sithovcima i o smetnjama u sili, Mark Hamill, nije baš glumac koji voli da drži jezik za zubima. Tako je Hamill već pre kritikovao redatelja Riana Johnsona i njegovu režiju, kao i njegov scenario za poslednji film iz serijala, 'Ratovi zviezda: Poslednji Jedi'.

Ali kako se čini, glumcu su par skorašnjih događaja potpuni pokazali gde treba ići kao i šta mu je dalje činiti. A po svemu sudeći, to za Marka znači da je gotov s franšizom.

- To mi je pokvarilo mogućnost da uživam u franšizi. Pitali ste me ranije vraćam li se. Više me jednostavno nije briga. Jer Hana Sola više nema, Luka više nema. Ne možete više okupiti ekipu, i to je to. Takva je situacija. A umesto da sad žalim za proteklim vremenima, biće mi drago da sam proveo barem ono vreme s njom - izjavio je Hamill o smrti Fordovog Hana Sola i o pravoj smrti glumice Carrie Fisher.

Takve tvrdnje su definitivno nešto što bi trebalo razveseliti svakog ljubitelja franšize. Naime, to znači da se neće dogoditi nikakvo 'uskrsnuće' u devetom filmu iz serijala. Doduše, i dalje je moguće da ćemo videti Lukea u obliku duha.

Naredni film iz franšize 'Ratovi zvezda', 'Solo: Priča iz Ratova zvezda', u bioskope stiže u toku ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...