•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Serija 'Grey's Anatomy' dobija svoju 15. sezonu

Popularna i više puta nagrađivana američka serija TV kuće ABC "Grey's Anatomy" dobiće svoju 15. sezonu što će je učiniti najdužom dramom u istoriji prikazivanja serija.

Direktor zabavnog programa televizije ABC Channing Dungey potvrdio je ovu informaciju u saopštenju za javnost.

"Grey's Anatomy ima posebno mesto u mom srcu i znam da milioni gledaoca osećaju isto. Zahvaljujemo se svim lojalnim fanovima koji su s nama od početka i onim novim generacijama gledaoca koji su pronašli zadovoljstvo u našoj seriji koja je danas jača nego ikada", kazao je Dungey.

Poslednja sezona "Grey's Anatomy" rangirana je kao broj jedan među gledaocima između 18 i 49 godina. Serija je takođe našla svoje mesto među top pet serija u svetu. Američka medicinska drama više puta je nominovana za Emmy nagradu, a okićena je i Zlatnim globusom za najbolju dramsku seriju.

Međutim, 15. sezona "Grey's Anatomy" neće okupiti dosadašnju glumačku ekipu. Jessica Capshow i Sarah Drrew su otpuštene, a u nastavku serije i dalje će glumiti Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Jesse Williams, Caterina Scorsone, Camilla Luddington, Kelly McCreary i Giacomo Gianniotti.

Podsećamo, producentica uspeše drame Shonda Rhimes i njena partnerka Betsy Beers radnju 14. sezone usmerile su na vatrogasnu stanicu. Serija do sada ima rekordnih 300 epizoda što znači da s novom sezonom definitivno ulazi u istoriju.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...