•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Budućnost Mad Max-a nesigurna

Nakon oživljavanja serijla s uspehom Mad Max: Fury Road-a, izgleda da je franšiza zastala s obzirom na to da joj pravni spor preti u budućnosti.

Producentska kompanija reditelja Georgea Millera, Kennedy Miller Mitchell (KMM), navodno je odvela Warner Bros. Pictures na sud tvrdeći kako je studio radio na "uvredljiv i represivan" način.

Prema dokumentima, KMM tvrdi da su iz Warnera zabranili snimanje nekih scena u scenariju, uključujući još scena iz tvrđave Immortan Joea. Navodno su prisilili Millera na snimanje sasvim novog završetka i prisilili produženje produkcije, s novim scenama, što je rezultiralo "značajnim promenama i kašnjenjima".

Studio je, navodno, insistirao na tome da se održi deset test projekcija filma, od kojih je svaka zahtevala nove promene. Osim toga KMM tvrdi da im je Warner ugovorom dužan 7 miliona dolara za film snimljen ispod proračuna, dok Warner tvrdi da su ga zapravo prešli.

Spor je oko toga da su promene koštale 31 miliona dolara, za koje KMM tvrdi da ne bi trebale biti uključene u troškove filma jer je sporazum sastavljen pre početka filma. Warner to opovrgava, rekavši da su nove scene i predložene promene došle nakon što je bilo jasno da će troškovi filma preći preko proračuna. Takođe kažu kako je njihov novi kraj "bio predlog, a ne naredba".

Miller je navodno završio dva scenarija za potencijalne dalje nastavke Mad Maxa koji su sada u velikoj opasnosti zbog zakonskih peripetija.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...