•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ričard Gir se ženi sa 34 godine mlađom verenicom

Glumac Ričard Gir i novinarka Alehandra Silva u vezi su četiri godine, a upoznali su se u luksuznom italijanskom hotelu, koji je ona kupila s bivšim mužem. Par je isplanirao malo venčanje za sledeći mesec, 5. maja u Vašingtonu, pišu španske dnevne novine ABC.

Za veridbu Gira i Silve saznalo se prošle godine u novembru, kada je novinarka viđena s novim dijamantskim prstenom. Alehandra je kćerka biznismena i bivšeg potpredsednika španskog fudbalskog kluba Real Madrid Ignacija Silve.

Novine ABC otkrile su vezu Gira i novinarke u junu 2015., ali njihovi prijatelji su tada rekli kako su se mesecima uspešno skrivali od javnosti. Par često zajedno ide na dobrotvorne zabave u Španiji, koje se organizuju za pomoć beskućnicima i nastoje poboljšati uslove lečenja teško bolesnoj deci koju posećuju. Silva većinu godine provodi u Madridu, gde poseduje vilu u kojoj živi sa sinom, ali udaljenost njoj i Giru, koji stanuje u Njujorku, ne predstavlja nikakav problem.

- On je moj heroj u stvarnom životu. Bila sam malo izgubljena, bez svetla i upoznavanje s njim je dalo smisao mom životu. Osećala sam kao da mi neko pruža ruku i pokazuje mi pravi put - komentarisala je svojevremeno Alehandra svoju vezu s glumcem za magazin "Hola".

Gir je bio četiri godine u braku sa supermodelom Sindi Kraford, a druga supruga mu je bila glumica Keri Lauel, od koje se razveo 2016. i imaju sina Homera Hejmsa Himea.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...