•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Hardy u novom filmu proživljava transformaciju u strip junaka Venoma

Najnoviji trailer za film "Venom" reditelja Rubena Fleischera prikazao je Toma Hardyja u ulozi Eddieja Brocka koji kasnije postaje strip junak Venom.
Sony Pictures u prvom teaser traileru za Fleischerovo ostvarenje nije otkrio mnogo, ali je prvi zvanični trailer oduševio nestrpljivu publiku.

Venom je vanzemaljac napravljen od ljigave tečne supstance koji se pretvara u domaćina, obično čoveka. Kada se procesom simbioze spoji sa čovekom nastaje Venom. Originalno je bio zlikovac, ali je vremenom postao antiheroj poput Deadpoola. Iako se u filmovima pojavio samo jednom i nije dobro prikazan, Venom se godinama pojavljuje u stripovima i jedan je od glavnih Marvelovih likova.

Prvi poznati domaćin Venom Simbiote bio je Spider-Man koji se konačno odvojio od Venoma kada je shvatio da Venom želi nauditi ljudima, a ne zaštititi ih.

Pored Hardyja, neki od glumaca koji će se pojaviti u filmu su Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze i Reid Scott. Producenti filma su Avi Arad, Matt Tolmach i Amy Pascal. Produkcijske kuće su Columbia Pictures, Marvel Entertainment, Arad Productions, Matt Tolmach Productions i Pascal Pictures, a distributer filma je Sony Pictures Releasing.

Film u bioskope stiže 5. oktobra ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....