•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Svaki dan je bajka – uz Diznijeve animirane filmove na Pickboxu

On je usrećio milione dece širom sveta. Razigrao je njihovu maštu, ulepšao odlazak na spavanje, učinio zajedničko gledanje animiranih filmova posebnim događajem. On stvara heroje i uzore klincima, on je, jedan jedini – Volt Dizni. Američki producent, inovator, pionir i kralj animiranih filmova, osnivač najposećenije „bajke“ za velike i male – Diznilenda.

Svet avantura čeka vas i vaše mališane i to na Pickboxu, jer svi Diznijevi filmovi su savršeno bekstvo od stvarnosti za odrasle. Otkačite na trenutak obaveze i odaberite jedan od apsolutnih klasika koji su dostupni u Pickbox videoteci.

Neviđeni (The Incredibles)
Svaka porodica proživljava herojske trenutke. Ova Diznijeva porodica superheroja, sinhronizovana na srpski, odvešće vas u svet boraca protiv kriminala koji su nakon što su bili primorani da „odu u penziju“, dobili tajni zadatak, pa je zbog toga zajedništvo porodice stavljeno na probu. Fim je nagrađen Oskarom za najbolji animirani film i najbolju montažu zvuka. Film koji slovi za jedan od filmova s najvećom zaradom u 2000 – ima pružiće vam neverovatan doživljaj animacije.

Meri Popins (Mary Poppins)
Američki mjuzikl iz 1964. godine sa Džuli Endruz u glavnoj ulozi dadilje sa magičnim moćima, koja je danas postala simbol idealne „tetke čuvarke“ vratiće vas i vaše dete u neka prošla, nostalgična vremena.
Priča je nastala prema romanu spisateljice Pamele Lindon Travers koji se našao u rukama ćerke Volta Diznija, a Dizni je hteo da ga ekranizuje. Međutim, književnica nije bila oduševljena tom idejom i pregovori o autorskim pravima nastavili su se narednih 20 godina. 1960, P. L. Travers popušta i putuje u Los Anđeles da bi se upoznala sa kreativnim timom zaduženim za scenario, a nakon premijere filma, Traversova nije bila zadovoljna zbog „ublažene verzije“ njene dadilje, animiranih delova i muzike.

Pepeljuga (Cinderella)
Zar postoji ijedno dete koje nije čulo za Pepeljugu, postoji li možda neka mama koji nije kao devojčica želela da bude kao Pepeljuga i da nađe svog princa za ljubav do kraja života?
Pa ako vam se ta želja i nije ostvarila, ostvarite je na Pickboxu i maštajte ne uz jednu, nego čak uz tri Pepeljuge: Pepeljugu, Pepeljugu 2: Snovi se ostvaruju i Pepeljugu 3:

Princeza zauvek.
Naime, prvi animirani film o Pepeljugi iz 1950. proglašen je od strane američkog filmskog instituta devetim najboljim animiranim filmom ikada. Ta Pepeljuga zaslužna je i za opstanak Diznijevog carstva. Jer da Diznijev studio tada nije u bajku o skromnoj sluškinji koja se pretvara u princezu uložio neverovatna tri miliona dolara – Dizni bi propao, mi danas ne bismo pisali ovaj tekst niti gledali sve te genijalne crtaće na Pickboxu!

Priča o igračkama (Toy Story 1, 2,3)
I to o onima koje osećaju, razgovaraju, imaju probleme, snove – i dušu. Tri nastavka ovog legendarnog animiranog filma čekaju vas na Pickboxu, mestu gde će vaš mališan, gledajući avanture Vudija i Baza Lajtjira, naučiti šta je zaista pravo prijateljstvo i kako da ceni i brine se o igračkama, pa čak i o onima s kojima se više ne igra, koje su zaboravljene...
Sa zaradom od sva tri dela, Priča o igračkama postao je najkomercijalniji animirani film svih vremena i četvrti najuspešniji Diznijev film u istoriji.

Veselo i opušteno (Fun and Fany Free)
Poslednji animirani film u kom Volt Dizni daje svoj glas Mikiju Mausu. Dizni je naime od 1928, pa sve do 1947. svoj glas davao ovom najpoznatijem liku animiranog filma. Ovo je i jedini film u kom se zajedno pojavljuju Miki, Šilja, Paja i Cvrčak. Reč je zapravo o spoju dva različita projekta, tačnije kratkih animiranih avantura 'Bongo' i 'Miki i čarobni pasulj'.

Na Pickboxu vas očekuju i Pobuna na farmi, Knjiga o džungli, Mačke iz visokog društva, Juhu –hu i ostali najbolji Diznijevi filmovi, zato pogledajte ponudu i registrujte se na www.pickbox.tv

Nagradna igra
Pickbox u sklopu SBB-a organizuje vrednu nagradnu igru u kojoj takmičari imaju priliku da osvoje povratni let za London i smeštaj u Rojal Lankaster hotelu sa pet zvezdica. Nagradna igra će trajati od 15. aprila do 15. maja, a korisnici će tragati za sakrivenim Pickbox maskotama koje su organizatori sakrili u određene epizode serija i filmove.
Saznajte sve o nagradnoj igri na www.pickbox.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....