•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Osvetnici - Rat beskraja' obara rekorde i puni bioskopske sale

Film "OSVETNICI - RAT BESKRAJA" (AVENGERS: INFINITY WAR) nalazi se na redovnim repertoarima naših bioskopa od četvrtka 26. aprila i puni sale širom Srbije!

Svi fanovi Marvelovih junaka i ljubitelji spektakularnih akcionih avantura imaju samo pozitivne komentare na film, koji obara sve rekorde i kod nas i u svetu!
Sa preko 37 000 gledalaca u Srbiji i Crnoj Gori, ovo je najbolje bioskopsko otvaranje nekog superherojskog filma kod nas, a u celom svetu film je zaradio 630 miliona dolara, što je uspešniji rezultat od rekorda koji je 2015. godine postavio film "Star Wars - Buđenje Sile"!
Film “Osvetnici – Rat beskraja” zatiče Osvetnike i njihove saveznike u borbama za očuvanje sveta, ali opasna pretnja pod imenom Tanos pojaviće se iz senke kosmosa. Tanos, najozloglašeniji tiranin širom svih galaksija, neće se zaustaviti dok ne skupi svo Kamenje Beskraja, u svom pohodu da poseduje nezamislivu moć nad celim čovečanstvom. Okupljajući tim iz svake franšize filmova o omiljenim superherojima, film “Osvetnici - Rat beskraja” donosi nam ultimativnu i najsmrtonosniju borbu svih vremena, epski doživljaj i nezaboravno bioskopsko iskustvo u kom će uživati sve generacije.

Iskoristite praznike pred nama, sa društvom posetite omiljeni bioskop i uverite se zašto su "Osvetnici - Rat beskraja" film o kome svi pričaju!
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu