•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Izašao trailer novog Robin Hood filma

Stigao je prvi trailer za novu filmsku verziju o Robinu Hoodu u kojoj će legendarnog junaka iz Srednjeg veka uteloviti zvezda "Kingsmana" Taron Egerton.

Ovaj film trebao je biti prikazan 23. marta prošle godine, ali je njegova premijera odložena za 21. novembar ove godine.

Izvršni producent novog Robina Hooda je Leonardo DiCaprio, a film je režirao Otto Bathurst. "Robin Hood" će okupiti sjajnu glumačku ekipu. Pored Egertona, u glavnim ulogama naći će se oskarovac Jamie Foxx te zvezda franšize "Fifty Shades of Gray" Jamie Dornan.

Nova verzija Robina Hooda će prikazati mlade dane poznatog pljačkaša i otkriti detalje koji su Robina od Locksleyja podstakli da se izvan zakona bori za malog čoveka.

Podsećamo, Robin Hood je postao junak naroda pljačkajući bogate i deleći njihovo bogatstvo siromašnima. Ovo je jedna od prvih priča o pojedincu koji se suprotstavio vlasti. Robin Hood stoga važi za oličenje borca za prava siromašnog i potlačenog naroda.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu