•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Taramount film - najave za maj i jun

Predstavljamo filmove koje će TARAMOUNT FILM distribuirati u narednom periodu.

BAŠ SAM LEPA (I FEEL PRETTY)
U bioskopima od 03. maja 2018.

Režija:
Abby Kohn, Marc Silverstein
Uloge:
Amy Schumer, Michelle Williams, Naomi Campbell
Žanr:
Komedija

Rene Benet dobro zna kako je to kada si prosečan u svetu kojim vladaju oni savršenog izgleda i savršene genetike. Posle pada sa bicikla u teretani i povrede glave, Rene poveruje da je odjednom postala neodoljiva. Zahvaljujući sigurnosti u sebe koju do sada nije imala, počinje da niže i profesionalni uspeh u kozmetičkoj kompaniji za koju radi, a njena šefica, njen idol i uzor počinje veoma da je poštuje. Na samom kraju, Rene će shvatiti da je čarolija prestala, ali i da prava lepota nije na površini kože, već duboko u čoveku.


SOLO - STAR WARS PRIČA (SOLO: STAR WARS STORY)
U bioskopima od 24. maja 2018.

Režija:
Ron Howard
Uloge:
Emilia Clarke, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Baul Bettany
Scenario:
Jon Kasdan
Žanr:
Avantura, akcija, fantastika
Studio:
Lucas film

Solo - Star Wars priča ukrcaće nas na Hiljadugodišnjeg Sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija. Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku. Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova Star Wars sage.


ZADRŽI DAH (DANS LA BRUME / JUST A BREATH AWAY)

U bioskopima od 31. maja 2018.

Režija: Daniel Roby
Uloge:
Romain Duris, Olga Kurylenko, Fantine Harduin
Žanr:
Naučna fantastika
Trajanje:
89 minuta

Iznenada i potpuno nenajavljeno, smrtonosna magla spustila se na Pariz jednog dana i prekrila čitav grad. Preživeli su našli utočište na krovovima visokih zgrada. Bez bilo kakve informacije, struje, bez vode i hrane, jedna porodica pokušaće da preživi ovu katastrofu. Ali, kako sati budu prolazili, postaće jasno, pomoć neće doći i oni će morati da se oslone na svoju sreću.

SVET IZ DOBA JURE – UNIŠTENO KRALJEVSTVO (JURASSIC WORLD – FALLEN KINGDOM)

U bioskopima od 07. juna 2018.

Režija:
J.A. Bayona
Uloge: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong,
James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, Isabella Sermon and Jeff Goldblum
Žanr: Epska akciona avantura
Studio: Universal Pictures

Prošlo je četiri godine kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svet iz doba jure. Ljudi su napustili Isla Nublar, dok se preživeli dinosaurusi bore za opstanak. Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven (Kris Prat) i Kler (Brajs Dalas Hauard) pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zaveru koja može da ugrozi celu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije. Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan on najuspešnijih filmskih serijala ikada, predstavlja nam novi nastavak i podseća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. A u ovom nastavku ćemo videti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo. Dobrodošli u Svet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo.

NEVIĐENI 2 (INCREDIBLES 2)

U bioksopima od 21. juna
Sinhronizovano na srpski jezik 2D i 3D
Titlovano u 2D

Režija: Brad Bird
Glasovi: Boris Pingović, Teodora Ristovski, Ivona Rambosek, Todor Jovanović, Ivan Jevtović, Dubravko Jovanović, Milica Janevski, Maja Odžaklijevska, Boris Milivojević, Danilo Milovanović / Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Huck Milner, Samuel L. Jackson, Brad Bird, Bob Odenkirk, Catherine Keener, Jonathan Banks, Sophia Bush, Isabella Rossellini
Žanr: Animirana avantura, porodični
Studio: Disney / Pixar

Naši neviđeno sjajni junaci pokušavaju da vode miran i “normalan” porodični život. Što je gotovo nemoguće kada poseduju takve moći. Njihova misija će uskoro izaći na videlo: stigao je novi zločinac koji preti sve da uništi. Prvi deo animirane priče o avanturama ove nesvakidašnje porodice bio je 2004. godine. Taj film je zaradio više od 633 miliona dolara širom sveta. Reditelj Bred Bird režirao je i Neviđeni, kao i Oskarom nagrađeni animirani film Mućkalica (Ratatouille).


VOLJENI PABLO (LOVING PABLO)
U bioskopima od 28. juna 2018.

Režija: Fernando León de Aranoa
Uloge: Penélope Cruz, Peter Sarsgaard, Javier Bardem
Žanr: Drama, kriminalistički, biografski
Trajanje: 123 minuta

Film VOLJENI PABLO govori o emotivnoj vezi između novinarke reporterke i jednog od najvećih narko bosova svih vremena, Pabla Eskobara. Glavne uloge tumače dobitnici Oskara Penelopa Kruz i Havijer Bardem.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...