•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nokia - We were connecting people (2018) - uskoro

Arto Koskinen - rođen 1962. godine u Alatorniu, Finska. Reditelj i pisac poznat po filmovima Kahlekuningas (2002), The King – Jari Litmanen (2012) i Nokia Mobile – We Were Connecting People (2017).

Uz pomoć Nokijinih inovacija Finska je izašla iz depresije i zauzela vodeću poziciju u svetu mobilnih telefona. Godine 2013. Nokija je prodata Majkrosoftu; koje su to odluke dovele do kraja jedne od najuspešnijih tehnoloških kompanija savremenog doba? Priča ispričana iz perspektive inovatora i inženjera koji su radili u industriji mobilnih telefona tokom perioda njenog vrhunca.

Režiser: Arto Koskinen

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...