•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Protiv Sarah Jessice Parker podignuta višemilionska tužba

Usred premijere njenog filma Blue Night koji se prikazuje na Tribeca filmskom festivalu i promocije nove kolekcije venčanica SJP x Gilt, Sarah Jessica Parker se bavi tužbom.

Dizajnerka nakita Kat Florence tužila je Sarah Jessicu Parker zato što nije promovisala njenu liniju dijamanskog nakita za šta je bila plaćena milione dolara.

Florence je ove nedelje saopštila federalnom sudu u New Yorku da je glumici platila 5 miliona dolara u ratama i isplatila 10 posto od prodaje nakita, što je sveukupno iznosilo 7,5 miliona dolara.

Dizajnerka nakita je takođe izjavila kako je Sarah Jessica Parker promovisala kolekciju nakita u jesen 2016. godine kada je kolekcija prvi put izašla, ali da je nedugo nakon početka sporazuma sva dobronamerna saradnja prestala.

Navodno je Sarah Jessica Parker trebala prisustvovati događaju predstavljanja kolekcije, ali im glumica sve do njegovog održavanja nije javila vreme kada bi mogla prisustvovati predstavljanju zbog čega je sve otkazano.

"Taj datum i vreme nisu odgovarali za večernje predstavljanje proizvoda koje je bilo planirano i bilo deo ugovornih obaveza. Uprkos tome, optužena je odbila pružiti alternativne večernje termine ili datume", napisala je u tužbi Florence.

Florence isključivo tuži Parker zbog kršenja ugovora i nepažnje pogrešnog predstavljanja. Ona traži odštetu za troškove proizvodnje linije s Parker i kompenzacijske štete.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila