•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Loving Pablo (2018) - uskoro

Film govori o emotivnoj vezi između novinarke reporterke i jednog od najvećih narko bosova svih vremena, Pabla Eskobara. Glavne uloge tumače dobitnici Oskara Penelopa Kruz i Havijer Bardem.

“Voljeni Pablo” je mafijaška biografska drama reditelja Fernanda Leona de Aranoa nastala prema memoarima Virdžinije Valeho. Donosi istinitu priču prepunu akcije i napetosti o usponu i padu kolumbijskog narko-bosa, zloglasnog Pabla Eskobara Gaviria. Film vjerodostojno opisuje Eskobara kao političara, čovjeka naroda, razbojnika, zatvorenika, bjegunca i na kraju čovjeka u bjekstvu pred vlastitim smaknućem. Donosi nam autentično prepričan djelić tamne strane svjetske istorije s fokusom na njegov buran ljubavni odnos sa ambicioznom novinarkom Virdžinijom Valeho.

Glumci: Javier Bardem, Penélope Cruz, Peter Sarsgaard
Režiser: Fernando León de Aranoa

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...