•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Paul Rudd u biografskoj drami 'The Catcher Was a Spy'

Stigao je prvi trailer za biografsku dramu "The Catcher Was a Spy" u kojoj će Paul Rudd uteloviti američkog bejzbol igrača Moa Berga koji je bio špijun za vreme Drugog svetskog rata.

"The Catcher Was a Spy" je ratni film koje je režirao Ben Lewin. Scenario za ovu dramu napisao je Robert Rodat prema biografiji Nicholasa Dawidoffa.

Film govori o profesionalnom bejzbol igraču Bergu koji je krio veliki deo svog privatnog života od onih koji su ga poznavali. On je radio i za agenciju OSS (Office of Strategic Services koja je bila prethodnica obaveštajne službe CIA (Coentral Intelligence Agency).

Pored Rudda, u filmu glume i Connie Nielson, Mark Strong, Guy Pearce, Sienna Miller i mnogi drugi.

Drama od koje publika mnogo očekuje stiže u boskope 19. jula ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...