•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

BELDOCS NA BIS DANAS U DOBu i DKCu

Večeras, svečanim zatvaranjem u novootvorenoj Kombank dvorani, zavšiće se 11. Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs, premijernim prikazivanjem filma rediteljke Senke Domanović „Okupirani bioskop“. Tokom ovih osam festivalskih dana, na Beldocsu je prikazano 98 filmova, podeljenih u 14 programskih celina u 11 bioskopskih dvorana. Među skoro 130 gostiju Beldocsa, Beogradom su prošetali Ejbel Ferara, kultni američki reditelj, Rut Bekerman, ovogodišnja pobednica Berlinala, Ulrih Zajdl, jedan od najznačanijih reditelja današnjice i mnogi drugi. A publika je imala priliku da pristutvuje njihovim masterčasovima, razgovora sa autorima i pogleda premijerno filmove koje su selektori Marko Grba i Igor Stanojević izabrali.
Danas, poslednjeg dana Beldocsa, u Domu omladine Beograd i Dvorani kulturnog centra, reprizno će se prikazani neki od filmova koji su privukli najveću pažnju publike ove godine.
Tako će u Domu omladine Beograda danas u 16 časova biti prikazan biografski film Matangi Maya MIA o svetskoj pop zvezdi, a u 18 časova putopisni dokumentaraca Lica mesta (Faces Places), čuvene rediteljke Agnes Varde.

Dok će u Dvorani kulturnog centra Beograda u 17 časova biti prikazan film Mladena Kovačevića “4 godine u 10 minuta” o prvom Srbinu koji se popeo na Mont Everest, dok će u 19 časova biti prikazan “Hotel Jugoslavija”, a film “Kedi” o očaravajućim istambulskim mačkama u 21 čas.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...