•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Love, Simon (2018) - uskoro

Svako zaslužuje veliku ljubavnu priču. Ali, za sedamnaestogodišnjeg Simona Spiera to je malo složenije: tek treba da otkrije svojoj porodici i prijateljima da je homoseksualac i da zapravo ne zna identitet anonimnog kolege iz razreda u koga se zaljubio online.

U filmu LOVE, SIMON šesnaestogodišnji prikriveni homoseksualac, Simon Spier, počinje tajno flertovanje s istim takvim kolegom iz razreda putem e-pošte. Ali, kada jedna od njegovih poruka dospe u pogrešne ruke, Simon se boji da će njegova tajna biti otkrivena. Ucenjuje ga Martin, njegov čudni ali preterano samouvereni kolega. Martin veruje da bi uz Simonovu pomoć mogao izaći na sastanak sa lepom Abby Suso (Alexandra Shipp). A ako mu Simon u tome ne pomogne, njegov seksualni identitet više neće biti tajna. I još gore, privatnost dečaka s kojim se dopisuje, koji stoji iza imena „Blue“, će takođe izaći u javnost.

Glumci: Nick Robinson, Katherine Langford, Alexandra Shipp, Jorge Lendeborg, Miles Heizer, Keiynan Lonsdale, Logan Miller, Jennifer Garner, Josh Duhamel, Tony Hale
Reditelj: Greg Berlanti

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu