•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

John Wick: Poglavlje 3 - nove fotografije sa snimanja

Izgleda da se njegov pas prijatelj koji je jedva bio primetan u John Wick-u: Chapter 2 vraća u sledećem nastavku. Nedavna serija fotografija pokazala je Keanu Reeves-a totalno mokrog usred kišne oluje u onome što izgleda kao Njujork.

Kada je publika poslednji put videla John Wicka u filmu John Wick-u: Chapter 2, bio je ucenjen na veliku sumu, jer je "vodio posao" na tlu Continental-a i prekršio jedno od glavnih pravila. Režiser Chad Stahelski i scenarista Derek Kolstad su se vratili i ovog puta planiraju širenje univerzuma John Wick-a. Rani sinopsis za John Wick-a 3 opisuje ga kako je u bekstvu i "borbu i probijanju svog puta iz Njujorka". Prethodni filmovi John Wick-a obnovili su akcioni žanr, a sa Johnom Wick: Chapter 2, koji je zaradio preko 171 milion dolara širom sveta, obožavaoci su više žudeli za njegovom pričom.

Brzi akcioni triler je započeo u John Wick-u kada je nekoliko sledbenika ubilo njegovog psa. U John Wick-u: Chapter 2, glavni lik se upoznaje sa drugim psom koji mu je pomogao. A sada, novi set fotografija prikazuje tog saputnika koji se vraća u treći film.

Štaviše, još jedan set fotografija (koji se pojavio na Instagramu) pokazao je kako Keanu Reeves razgovara sa svojom najnovijom kolegenicom Halle Berry. Malo je poznato o ulozi glumice u predstojećem filmu u ovom trenutku. Sve što je poznato je da se njen lik zove Sofia, i ona će možda imati ulogu majke srednjih godina sa malim detetom. Međutim, u video snimku koji je objavio ayako_udea1 (fan Keanu Reeves-a), postoji snimak scene Reevesa koji pokazuje njegovu profesionalnu radnu etiku. Video pokazuje Reeves-a da se sprema da radi jednu od njegovih scena tokom noći.

Fotografije ne otkrivaju toliko mnogo o zapletu oko trećeg dela u franšizi. Ali, oni otkrivaju da će scene ostati slične u izgledu i osećaju s njihovim blistavim i stilizovanim vizuelnim prikazima. Štaviše, drugi likovi iz prethodnih filmova, kao što su Ruby Rose Ares i Ian McShane-ov Winston, takođe će se pojaviti u novom filmu.

Biće interesantno da se univerzum John Wick-a proširi izvan Njujorka. John Wick: Chapter 2 podrazumeva da će publika pogledati Contintental-nu međunarodnu ruku kada je film odveo filmske gledaoce u Rim i predstavio im High Table. Postoje glasine da se sledeća runda može odvijati u Aziji, pogotovo s glasinama da se Reeves možda ponovo udružuje sa svojim 47 Roninovom kolegenicom Hiroyuki Sanada, tako da je moguće da će publika videti još više sveta ovog puta.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila