•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Captain Britain omiljeni superheroj Simon-a Pegg-a

Glumac/pisac Star Trek-a Simon Pegg otkrio je kog superheroja bio voleo da igra, a to je Captain Britain.

Captain Britain se prvi put pojavio u stripovima koje je proizveo britanski ogranak Marvela 1976. godine. Prvobitno ograničen na tu teritoriju, lik je bio očigledna alternativa Captain-u America. Rane priče su se bavile engleskom mitologijom i bile napisane od strane poznatih imena poput Chris Claremont-a i Alan Moore-a. Superheroj je bio alter-ego Brian Braddock-a i zakleo se da će podržati zakon države i zaštiti svoje ljude. Kako je lik postao popularniji, postepeno je postao integralniji za Marvel Universe i uzeo je važne delove u glavnim pričama poput Secret Invasion i House of M. Njegova sestra Betsy Braddock u neku ruku postoji u Fox-ovom X-Men Universe kao Psylocke, koju je igrala Olivia Munn u X-Men: Apocalypse. U 2016. godini bilo je najava da je TV serija Captain Britain u planu, ali to nikada nije krenulo u realizaciju.

Pegg-a su pitali o tome da li bi igrao nekog super heroja ako bi mogao i koji bi to junak bio. On je odgovorio: "Mislim, Captain Britain je bio taj superheroj Marvela uz koji sam voleo da odrastam, jer je bio britanski član te zajednice. Čak i imam masku Captain Britain kada sam bio dete, ali se bojim se da sam verovatno malo stariji sada, ali ako oni imaju ... Ako se pojavi film Captain Britain, trebaće im britanski glumac, tako da ... Čekaću"

To je očigledan, ali popularan izbor sa britanskim glumcima, a Marvel Studios je možda potcenio zanimljivost Captain-a Britanije za karaktera koga treba obraditi. Prošlo je tek kratko vreme otkako je Loki Tom Hiddleston iz MCU-a rekao da želi igra Captain Britain-a (ili Galaktus-a). Iako je odgovor Hildstona pokazao da ima mnogo manje znanja o karakteru od Pegg-a i verovatno nije imao masku kao dete. Christian Bale je bio još jedan glumac vezan za ulogu ranije, iako je to uglavnom ispunjavanje želje. Zvanično, junak tek treba da se pomene u aktuelnoj fazi filmova Marvel Studios, ali je Kevin Feige potvrdio pregovore o upoznavanju sa MCU-om. Ako se to dogodi, verovatno će biti deo Faze 4. To ne bi bio deo istorije stripova, jer je Braddock bio u sastavu Avengersa u jednom trenutku i bio je čak i cimer sa Peter-om Parker-om.

Pegg je realan u pogledu njegovih šansi da igra lik i navodi svoj uzrast kao faktor, iako je tokom godina u zrelim verzijama Braddocka bilo dosta pojavljivanja u raznim pričama. Ali glumac je takođe iskusan scenarista i pisao je Star Trek Beyond, a imao je i značajan doprinos u sci-fi komedijama Paul i The World's End. Dakle, ako film Captain Britain ikada uđe u razvoj, Pegg bi sigurno trebalo da bude razmotren bilo kao deo glumačke ekipe ili kao scenarista.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...