•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljeni prvi trejler i poster za film “The Hobbit: An Unexpected Journey”

Warner Bros. Pictures je objavio prvi poster i trejler za film Peter-a Jackson-a “The Hobbit: An Unexpected Journey” u 3D, 2D i IMAX 3D tehnici, koji dolazi u bioskope 14. decembra 2012. godine.

"The Hobbit" prati putovanje lika Bilbo Baggins-a, koji kreće u epsku potragu da povrati izglubljeno kraljevstvo Erbora koje je potčinio zmaj Smaug. Bilbo-a prati 13 patuljaka koje predvodi legendarni ratnik Thorin Oakensheild. Putovanje ih vodi u divljinu, u zemlje pune goblina, velikih pauka i čarobnjaka. Iako je njihov krajnji cilj Istok i Lonely Mountain, prvo moraju da pobegnu kroz tunele goblina, gde Bilbo sreće stvorenje koje će zauvek promeniti njegov život, a to je Gollum.

Bilbo ovde dobija u posed Gollum-ov “dragoceni” prsten koji ima neočekivane i korisne mogućnosti: to je jednostavni zlatni prsten koji je povezan sa sudbinom cele Middle-earth.

Film "An Unexpected Journey" će pratiti i nastavak “The Hobbit: There and Back Again” dolazi u bioskope 13. decembra 2013. godine, godinu dana nakon premijere prvog dela.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...