•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera animarnog filma 'Neviđeni 2' - 16.06. sinhronizovano na srpski jezik

U SUSRET LETU, IZ STUDIJA DIZNI/PIKSAR, U NAŠE BIOSKOPE STIŽE NEVIĐENO DOBRA ANIMIRANA AVANTURA, "NEVIĐENI 2" (INCREDIBLES 2)!
FILM U KOME ĆE PRVENSTVENO UŽIVATI NAJMLAĐI, U BIOSKOPIMA ĆE BITI PRIKAZAN U DVE VERZIJE,
SINHRONIZOVANO NA NAŠ JEZIK I TITLOVANO I TO U 2D I 3D FORMATU!

Pozivamo dečicu da u subotu 16. juna povedu svoje mame i tate, bake i deke u bioskop Cineplexx Delta City, na jedinstveno druženje i premijeru filma "NEVIĐENI 2".
Od 17 časova u bioskopu Cineplexx Delta City, sa drugarima iz studija za animaciju dece "Čigra igra" učestvovaćemo u zabavnim i kreativnim radionicama, igraćemo se i družiti sa sjajnim glumcima koji su našim likovima pozajmili glasove, među kojima su Teodora Ristovski, Marko Marković, Slobodan Šarenac, Srđan Čolić, Srđan Dinčić, Ivona Rambosek, Todor Jovanović i drugi. Premijerna projekcija počinje u 18:30 časova.

Karte su u prodaji, budite brzi i obradujte svoju porodicu zajedničkim uživanjem u neponovljivoj avanturi tokom vikenda koji je pred nama!



Naši neviđeno sjajni junaci pokušavaju da vode miran i “normalan” porodični život, što je gotovo nemoguće kada poseduju takve moći. Njihova misija će uskoro izaći na videlo: stigao je novi zločinac koji preti sve da uništi. Prvi deo animirane priče o avanturama ove nesvakidašnje porodice bio je 2004. godine. Taj film je zaradio više od 633 miliona dolara širom sveta. Reditelj Bred Bird režirao je i Neviđeni, kao i Oskarom nagrađeni animirani film Mućkalica (Ratatouille).

U sredu 20. juna u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 19:30 časova biće održana premijera titlovane verzije filma, a karte za projekciju su u prodaji.
Od četvrtka, 21. juna "NEVIĐENI 2" biće na redovnom repertoaru svih bioskopa.

Fotografije u visokoj rezoluciji možete preuzeti sa sajta image.net.
Trejleri filma, sinhronizovani i titlovani, nalaze se na linkovima:
Sinhronizovani trejler filma nalazi se na linku: https://www.youtube.com/watch?v=G_cw4eBxyeU&t=3s
Titlovani trejler možete pogledati putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=UoOLNgq-NyA&t=18

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...