•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Liam Neeson će igrati glavnu ulogu na novom 'Men in Black' filmu

Liam Neeson će koristiti svoj poseban skup veština za praćenje i regulisanje vanzemaljskih aktivnosti na Zemlji u Sony-evom predstojećem Men in Black spinoffu. The Men in Black franšiza je u fazi čekanja, od kada se Men in Black III pojavio u bioskopima u 2012. godine, sa Tommy Lee Jones-om i Will Smith-om koji su još jednom ponovili svoje uloge kao agenti K(ay) i J(ay). Sony je igrao idejom prelaska na Zeny seriju zasnovanih na seriji stripova sa jednako ćaknutim filmovima Jump Streeta u jednom trenutku, pre nego što konačno odluči da se kreće napred sa spinoff-om (ili, zavisno od toga kako gledate na to, rimejkom) umesto toga.

The Men in Black spinoff još uvek nema zvaničan naziv, ali ima režisera - Straight Outta Compton i Fate of the Furious F. Gary Gray-a - zajedno sa par pisaca (Iron Man-ov Matt Holloway i Art Marcum) i dve zvezde, u oblicima Thor: Ragnarok su-zvezdama Chris Hemsworth-u i Tessi Thompson. Ranije je objavljeno da je Sony izabrao starijeg glumca da zaokruži glavnu ekipu filma MIB-a sa Hemsworth-om i Thompson-om - a sada je studio pronašao upravo to u Neeson-u.

THR je izvestio da je Neeson potpisao ugovor za Men In Black spinoff kao šef baze organizacije MIB u Londonu, gde počinje priča filma. Hemswort je ranije nagovestio da London možda nije jedini ambijent u onome što obećava biti "epski i zabavni" Men in Black film, nagoveštavajući da će film posetiti "različite zemlje [i] gradove" koji nisu viđeni u prethodnim avanturama MIB-a. Međutim, za sada se čini da je London jedina potvrdjena lokacija za sledeću Men in Black misiju na velikom platnu.

Pridruživanjem Men in Black spinoff-u, Neeson je dodao još jednu važnu stavku u njegovoj sve većoj zbirci franšiznih uloga. Već je bio uzvišen u Star Wars filmovima, odigrao Batmanovog zlikovca, pozajmio svoj glas animiranoj LEGO figuri i pričajućem lavu iz Narnije, a bio čak je i Zeus u Clash of the Titan filmovima. To ne znači da je odustao od jednokratnih projekata; daleko od toga, Neeson ima uloge u Steve McQueen-ovom plačkaškom trileru Widows i Netflix western antologijskoj seriji braće Coen The Ballad of Buster Scruggs na pomolu, između ostalog.

Sa Neeson-om koji ispunjava njegovu glavnu ulogu A-liste i talentovanog glavnog reditelja u Grey-u iza kamere, Men in Black spinoff zvuči mnogo više obećavajuće nego što su neki mogli da očekuju. Pomaže da film nije teški rimejk MIB filmova koji sadrže nove iteracije likova koje su Rip Torn (američki MIB šef Zed u prethodnim filmovima), Jones i Smith, tako nezaboravno doneli na ekran ranije. Ako Sony ima sreće, film može čak i da sledi korake drugog rimejka/spinoff-a – studio poseduje Jumanji: Welcome to the Jungle - i daju omatorelom MIB-u franšizu sa novim pravom na život.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...