•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi iznenađujući trejler za Creed 2

Prvi trejler za Creed 2 pojaviće se sutra kako kaže sam Rocky, Silvester Stallone. Pre tri godine, Ryan Coogler revitalizovao je Rocky franšizu na značajan način. Posle šest filmova koji su se fokusirali na Stallone-a kao ljubaznog ali teškog boksera Rocky Balboa-u, Coogler mu je dao novu ulogu mentora Adonis-u Creed-u. Film je odlično odigran od strane Michael B. Jordan-a, hit kod kritike i čak je završio stvarajući ozbiljna šuškanja o nagradama za Stallone-a. Međutim, zbog zauzetog rasporeda Coogler-a (radio je Black Panther sa Jordan-om), projekat je morao da krene napred bez njega iza kamere.

Nastavak je umesto glavnog Steven-a Caple Jr. (Land) krenuo sa Coogler-om koji je bio izvršni producent. Ekipa vidi kako se i Jordan, tako i Stallone vraćaju u svoje borbene uloge, kao i Tessa Tompson. Dodatni hit nostalgije je uključen takođe sa Dolph Lundgren-om koji ponavlja svoju ulogu kao Ivan Drago. Ovo nije samo nostalgija, već i sustina je za priču, koju ćemo vrlo brzo videti.

Stallone je potvrdio na Instagramu da će prvi trejler za Creed 2 biti objavljen u neko vreme sutra. Trejer je oko minut i ​​50 sekundi prema Trailer-Track-u, što bi trebalo da mu da dovoljno vremena da zaintriguje za ono što dolazi u novembru. Uprkos bliskom datumu objavljivanja, trejler će zapravo biti prvi zvanični pogled na nastavak - za koji Stallone kaže da će uključiti i debi prvog postera.

Uzimajući u obzir nedostatak pažnje za Creed 2, nesumnjivo je uzbudljivo što je prvi pogled odmah iza ugla. Priče o detaljima uopšte nisu oskudne, ali je pisac Cheo Hodari Coker nedavno otkrio glavnu temu da su sinovi progonjeni od strane njihovih očeva. Duh ili senka Apollo Creeda, koju je prvobitno odigrao Carl Weathers, u prvom filmu se umnogome promaljao iznad Adonisa, ali šampionat koji on želi i dalje aludira. Igrom slučaja, sledeća velika borba za njega biće protiv čoveka odgovornog za smrt njegovog oca.

Lundgren nije jedini Drago koji će biti u nastavku. Aktuelni borac Florian Munteanu je predviđen da igra njegovog sina Viktora Drago-a i biće Adonis-ov glavni neprijatelj u nastavku. S obzirom na to kako je stilski Coogler napravio borbe u Creed-u, nadamo se da će nadolazeći trejler pružiti nekoliko pregleda na potencijalno nekoliko tuča između Viktor-a i Adonis-a. Ali, veliko srce Creeda je takođe važno za priču, pa ćemo videti da li trejler može uspešno da prekopira te elemente ili ako pokazuje kako će Caple napraviti svoj vlastiti spin na Creed 2 i franšizi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...