•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Potvrđeno snimanje 2. sezone serije The Terror

AMC, najpopularniji američki filmski kanal, najavio je snimanje druge sezone popularne serijske antologije “The Terror”. Nastavak priče odvijaće se za vreme Drugog Svetskog Rata, stavljajući fokus radnje na neobične događaje koji će ugroziti Japansko-Američku zajednicu u Južnoj Kaliforniji i od nje napraviti logor za rat na Pacifiku. Drugu sezonu serije “The Terror” zajedno su stvorili o koproducirali Alexander Woo (“True Blood”) i Max Borenstein (“Kong: Skull Island,” “Godzilla”). Premijera nove sezone od 10 epizoda najavljena je za 2019. godine, i biće emitovana ekskluzivno na AMC kanalu.

“Iako sam poznat kao vizuelni režiser, mislim da je najteža stvar u kreiranju serijskih i filmskih ostvarenja pisana reč. Reči su neverovatno važne, jer omogućavaju glumcima da se pokažu u najboljem svetlu” rekao je Scott. "To je ono što me je kupilo u seriji The Terror. Razgovori ispod palube na večeri sa posadom, oficirima. Mislio sam, vau, ovo je posebno. Svi ovi ljudi su posebni. Ovo će biti sjajno. I bilo je. Verujem u ekipu koja radi na ovom projektu. Apsolutno sa siguran da će i nastavak ovog antologjkog serijala oduševiti publiku širom sveta.”*

“Poznavaocima istorije i ovog žanra, jasno je da je istina uvek strašnija od fikcije”, izjavio je Borenstein. “Nova sezona serije ‘The Terror’ prikazaće jedan od najmračnijih, najstrašnijih momenata iz istorije američke nacije. Japansko – Američki logor je mrlja na savesti nacije, i to takva da još uvek postoji njen uticaj na aktuelna dešavanja u svetu. Veoma sam srećan što nam AMC pruža šansu da iskoristimo tu tamu kao inspiraciju za ono što se nadam da će biti još jedna upečatljiva, zastrašujuća televizijska sezona”

Prvu sezonu serije inspirisala je istinita priča o ekspediciji kraljevske mornarice 1847. godine, čiji cilj je bilo otkrivanje Severozapadnog prolaza. Priča o zaleđenoj, izolovanoj posadi, zaglavljenoj na drugom kraju sveta izazvala je veliko interesovanje gledalaca. Zahvaljujući tome, “The Terror” je rangiran kao druga najpopularnija nova serija na kablovskoj televiziji i našaola se među top deset gledanih programa na reklamno podržanoj kablovskoj televiziji u SAD. Ni kritičari nisu štedeli reči hvale, pa ju je tako Vulture opisao kao “zastrašujuću noćnu moru iz 19. veka”, Daily Beast je prokomentarisao “Neverovatno. Najstrašnija nova serija na TV-u” . Iz TV Insider-a su je okarakterisali kao“književnu i filozofsku , ali i šokantnu i izuzetno zastrašujuću.”

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...