•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Koncertni spektakl grupe 'Muse' na velikom platnu

Višestruko nagrađivani bend Muse stiže 12.jula od 20 časova na veliko platno bioskopa Cineplexx u spektakularnom koncertnom filmu „Drones World Tour”. Karte za koncertni film benda, koji je poznat po energičnim živim nastupima i činjenici da svaki put pomere granice scenskog dizajna, su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš.

Muse je svoju ambicioznu svetsku turneju započeo 2015. godine, sa više od 130 koncerata širom sveta. Glavni krivci za spektakularne vizuelne efekte ovog koncertnog filma, bili su dronovi koji su leteli iznad bine i preko publike, kao i LED laseri koji su se savršeno uklapali sa ritmom koji je bend diktirao na bini, stvarajući nestvaran distopijski svet.

Pored nestvarnih vizuelnih efekata, gledaoci će imati i ekskluzivnu priliku da na početku filma vide i članove benda koji govore o kreativnom konceptu ideje. Numere koje su se posebno istakle na ovom koncertu su „Psycho”, „Madness”, „Uprising”, „Plug in Baby”, „Supermassive Black Hole” i „Knights of Cydonia.” Njujork tajms istakao je u svojoj kritici da se na ovom koncertu bend našao na vrhuncu svoje moći, stvarajući nezaboravan doživljaj za publiku koji se mora videti na velikom platnu!

Ovaj film je nešto novo i obećava nikad do sada viđene specijalne efekte savršeno uklapajući neverovatan nivo kreativne scenske produkcije na koju su navikli fanovi grupe Muse, donoseći vrhunsko audio-vizuelno iskustvo".

„Simbioza između čovečanstva i tehnologije oduvek je bila nešto što me zanima", rekao je frontmen Met Belami o ovom konceptu.

Insert muzičko-scenskog nastupa čuvene grupe „Muse“ možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/m2gDr554OrI

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...