•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bioskop Vilin Grad - Exit nagradna igra

PRIPREMI SE, DEO SI IGRE!

Bioskop Vilin Grad te vodi na najveći muzički festival u Srbiji!

UZMI TELEFON U RUKE I OSVOJI DVE KARTE ZA EXIT!

Čekiraj se u našem bioskopu: Bioskop Vilin Grad - Niš, Obrenovićeva, taguj prijatelje koje bi poveo na Exit, stavi #vilingradtevodinaexit i učestvuj u nagradnoj igri!

Igramo se do utorka, 10. jula, i tada ćemo izvući srećnog dobitnika!

Exit je višestruko nagrađivani muzički festival koji se održava jednom godišnje na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, počevši od 2001. godine.

Pored titule “Najbolji evropski festival” osvojene na Evropskim festivalskim nagradama u Holandiji 2014. godine sa 620.000 glasova iz celog sveta, Exit je 2007. godine proglašen za najbolji evropski festival na Britanskim evropskim nagradama, a takođe je i rangiran kao jedan od najboljih velikih festivala na Evropskim festivalskim nagradama 2009, 2010, 2011, 2012. i 2014. godine, kao i jedan od 10 najboljih festivala van Velike Britanije na Britanskim festivalskim nagradama 2013. i 2014. godine.

Pobednik konkursa biće samo osoba koja je ispunila sve navedene uslove:

  • da se čekirala u bioskopu Vilin Grad (Bioskop Vilin Grad - Niš, Obrenovićeva)
  • da je tagovala prijatelje u toj objavi
  • da je stavila #vilingradtevodinaexit

Pravo učešća imaju osobe starije od 18 godina.

Nepotpune prijave neće biti važeće.

Priprema, pozor, SAD!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...