•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najbolji britanski glumci na jednom mestu: 'Plesna terapija' stiže u bioskope!

U bioskopima od 19. jula!!!

Britanski filmski i televizijski reditelj Ričard Lonkrejn predstavlja svoj najnoviji projekat – romantičnu komediju „Plesna terapija“, koja donosi priču o ženi srednjih godina kojoj se aspiracijski svet ruši skorim odlaskom u penziju.

Ova britanska komedija obiluje smehom, suzama, plesom, i novim spoznajama u srednjim godinama, uz poruku da nikada nije kasno za pronalaženje prave ljubavi. Priča o Sandri Abot ima specifičan šarm jer je topla, šaljiva, cinična, ali na momente i zastrašujuća.

Kada Sandra na proslavi penzionisanja njenog supruga, otkrije da je on vara sa najboljom prijateljicom, njen čitav svet se okreće naopačke. Ona odlučuje da ode od kuće kako bi izbistrila misli i shvatila šta se dešava sa njenim životom. Utehu pronalazi kod starije sestre koja je njena potpuna suprotnost. Može li potpuna promena okruženja i ljudi doneti Sandri ono što joj je potrebno?

Sandru Abot glumi sjajna Imelda Stonton, zvezda Hari Poter franšize, dok se u ulozi njene sestre našla Silija Imre, poznata po ulozi u filmovima o Bridžit Džouns. U ostalim ulogama imaćemo prilike da gledamo sjajne britanske glumce: Timotija Spala, Džoanu Lamli, Džona Sešnsa, Dejvida Hajmana i Džosi Lorens.

Film “Plesna terapija” u bioskope širom Srbije stiže 19. jula, a do tada uživajte u trejleru, koji će vas nasmejati i razmrdati.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...