•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Skarlet Johanson zbog novog filma na meti kriika

Holivudska glumica Skarlet Johanson se još jednom našla na udaru kritika, a ovog puta zbog toga što u novom filmu "Rub and Tug" tumači trans-muškarca.

Kritičari joj još nisu oprostili i ulogu u prethodnom fimu "Ghost in shell", u kojem je tumačila ulogu koja bi, kako su tada govorili, više odgovarala azijskom glumcu.

"Recite im (kritičarima) da mogu da se obrate portparolima Džefrija Tambora, Džereda Leta i Feliciti Hofman za komentare", rekla je glumica preko svog portparola, navodi Newer.com.

Dalje u tekstu se dodaje da je ovo značajan udarac nakon prethodnog filma Johanson, za koji je takođe dobila negativne kritike.

"Šta je sledeće? Da li će Skarlet Johansson igrati Baraka Obamu?", dalje se navodi u tekstu i dodaje da i drugi primećuju da postoje trans glumci koji bi bolje od nje odigrali ovu ulogu, poput Elie Desautels, Čaza Bonoa, Emeta Džeka Lundberga i Ian Harvija.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....