•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

AKCIONI TRILER 'NEBODER' OD DANAS U SVIM BIOSKOPIMA!

OD DANAS U SVIM BIOSKOPIMA AKCIONI TRILER "NEBODER" (THE SKYSCRAPER)
SA DVEJNOM DŽONSONOM U GLAVNOJ ULOZI!
Od danas, 12. jula, film "NEBODER" biće na redovnim repertoarima bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kvart (Kraljevo), Ekran (Sombor), Art (Užice), Leskovački kulturni centar, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić) i preko mobilne opreme.



Glavnu ulogu u ovom akcionom spektaklu tumači planetarna zvezda i jedan od najomiljenijih i najangažovanijih glumaca Holivuda, Dvejn Džonson. Bivši FBI agent zadužen za talačke krize i ratni veteran, Sojer (Dvejn Džonson), sada radi kao obezbeđenje visokih zgrada. Na svom zadatku u Kini otkriće da najviša i najbezbednija zgrada na svetu završava u plamenu. Dok čovek za kojim se traga beži, Sojer će morati da pronađe odgovorne za požar i spase svoju porodicu, zarobljenu u neboderu. Uz Džonsona u ovom akcionom trileru punom vrtoglave jurnjave, sjajnih efekata i kaskaderskih scena, glavne uloge tumače i Niv Kembel, Čin Han, Noa Tejlor i drugi.

Dvejn Džonson objašnjava šta ga je privuklo ovom projektu za koji kaže da je: “... bez dileme fizički najzahtevnija uloga koju sam ikada igrao.” On dodaje: “Prva stvar sa kojom se povezuje publika iz celog sveta je srećna porodica. Bez obzira na rasu, kulturu ili religiju, ideologija o snažnoj porodici je ono na šta se svi oslanjaju. Postoji nešto izuzetno srceparajuće u vezi sa porodicom koja je rastavljena, dok se roditelji trude da učine sve kako bi zaštitili svoju decu. To je uvek bio poseban motiv za nas u filmu NEBODER i izazov da na velikom platnu prikažemo neverovatne akcione scene i istovremeno snažnu emociju.”
Ovaj filmski hit, prepun do sada neviđenih specijalnih efekata, akcionih scena, tehnoloških i tehničkih inovacija, ne smete propustiti ukoliko želite da vam leto bude uzbudljivije i dinamičnije!
U omiljenom bioskopu, uz sjajno društvo, "NEBODER" je pravi filmski izbor!
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...