•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sjajan provod uz poklone i nastavak "Nemoguće misije"

Šesti nastavak legendarne franšize pod nazivom „Nemoguća misija: Razilaženje“ sa sjajnim Tom Kruzom, dolazi nam na veliko platno bioskopa Cineplexx Niš u STOP SHOP ritejl parku u okviru Mens night događaja, zakazanog za četvrtak 25. juli od 20 časova. Karte su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa!

Sve posetioce bioskopa Cineplexx Niš očekuje ledeno hladan Jägermeister, tek da zagreje atmosferu pred fantastičnu akciju. Uz kupljenu ulaznicu očekuje vas na poklon i primerakAutobild magazina, a one najsrećnije obradovaćemo poklonima sportske opreme partnera Under Armour, kao i besplatnim mesečnim članarinama u FittPass-u.

Specijalna nagrada očekuje najhrabrijeg i najkreativnijeg! U okviru Mens night događaja, fotografišite se na aktivaciji u bioskopu Cineplexx Niš, provozajte se motorom i fotografiju koju dobijete na mejl postavite na fejsbuk/instagram društvenu mrežu uz tagovanje lokacije i komentar zašto bi baš ti bio savršeni tajni agent i zaslužio da osetiš potpuno drugačije iskustvo uzskakanje padobranom sa visine od 3000 metara!

Neke misije nisu tvoj izbor, ali ovu ne smeš da propustiš! U filmu „Nemoguća misija: Razilaženje“ zatičemo Itana Hanta i njegov tim zajedno sa već poznatim saveznicima u trci sa vremenom, nakon što misija pođe po zlu. Tom Kruz ne prestaje da nas iznenađuje, pa je tako i ovog puta ostao dosledan svom prepoznatljivom glumačkom stilu. Sve zahtevne akcione scene snimio je sam, bez pomoći dublera. Pored Toma Kruza, glavne uloge tumače Rebeka Ferguson, Alek Boldvin, Vanesa Kirbi, Henri Kevil i Ving Rejms.

Karte za Mens night događaj uveliko su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Niš!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...