•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Hotel Transilvanija 3“ premijerno ove subote

Ove subote, 28. jula održaće se premijera nastavka popularne avanture „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“, u bioskopu Cineplexx Delta City u terminu od16:30 časova. Specijalni gosti na premijeri su Drakulina ćerka Mejvis i zet Džonatan, koji će prošetati crvenim tepihom i družiti se sa publikom! U svoj veoma popunjen raspored, nakon posete Kragujevcu i Nišu, uspeli su da uglave i obilazak Beograda i druženje sa njihovim obožavaocima.

Ne propustite priliku da se družite sa njima već ovog četvrtka, 26. jula, kada vas u periodu od 15 do 20 časova očekuju u atrijumu BIG FASHION šoping centra. Već narednog dana, Mejvis i Džonatan će biti u bioskopu Cineplexx i tržnom centru UŠĆE Shopping Center od 14 do 18 časova, dok će u subotu pogledati premijerno film u bioskopu Cineplexx Delta City i biti raspoloženi za druženje od 13 do 18 časova.

Premijeru će uveličati i glumci, koji su učestvovali u sinhronizaciji filma, među kojima su: Dragan Mićanović, Iva Stefanović, Aleksandar Radojičić, Stribor Čoli, Predrag Ejdus, Nebojša Milovanović, Nataša Marković, Slobodan Tešić, Jelena Petrović, Marko Marković, Dragan Vujić – Vujke, Tamara Aleksić, Srđan Timarov, kao i Milan Živadinović – Billy, Tomaš Sarić, Dušan Svilar, Goca Tržan, Ruža Rupić, Lena Kovačević, Тijana Dapčević i mnogi drugi.

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već u dva navrata opčinio decu i njihove roditelje širom sveta, dolazi pod nazivom „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“ i to zabavniji nego svi njegovi prethodnici. Film stiže u bioskope Cineplexx 2. avgusta, a vesela povorka omiljenih junaka ove animirane avanture dolazi u Beograd, kako bi prisustvovala premijeri filma i obradovala posetioce bioskopa!

Najpoznatija čudovišta na svetu potrudiće se da ovo leto ulepšaju svim mališanima.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu