•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Doživi Kefaloniju u Cineplexx duhu

Ukoliko želiš da letnji odmor provedeš u Grčkoj, voliš mjuzikle, ali i ABBA muzičku grupu, onda te čekamo na filmu „Mama Mia! Idemo ponovo” u bioskopima Cineplexx širom Srbije! Priključi se nagradnoj aktivaciji sve do 11. avgusta i otputuj na Kefaloniju.

More, plaža, prelepe grčke destinacije, ovoga leta će te asocirati na bioskope Cineplexx. Pogledaj najnoviji nastavak letnjeg hita „Mama Mia! Idemo ponovo” i inspiriši se za nagradnu aktivaciju u kojoj možeš osvojiti putovanje za dvoje za Kefaloniju preko BalkanFun agencije!

Bajkovitost ovog mesta ovekovečena je u filmu „Mandolina kapetana Korelija“. Ako su ovde uživali Nikolas Kejdž i Penelopa Kruz, sigurno je da ćete i vi. I još ako sve dopunite krstarenjem do Skorpiosa i odjednom postanete deo ekipe filma „ Mama Mia" , mahnete mestima u kojima je Meril Strip snimala najlepše scene, vaš užitak na ostrvu pretvoriće se u nezaborav.

Kako do nagrade? U najnovijem nastavku uživamo uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA. Ukoliko voliš da pevaš, izazivamo te da se fotografišeš ispred vizuala filma u bioskopima Cineplexx i snimiš video u kome ćeš sama ili sa društvom otpevati omiljenu pesmu grupe ABBA. Postavi video na svoj instagram ili facebook profil uz obavezno tagovanje Cineplexx lokacije i heštag #CineplexxMammaMia i pripremi se da se upustiš u avanturu i uživanje na ovako bajkovitom mestu.

Najoriginalnijeg izvođača nagradićemo putovanjem na Kefaloniju, inspirisanim sjajnim mjuziklom koji te vodi na čarobna grčka mesta! Dobitnika proglašavamo 12. avgusta.

Kao i film, i putovanje je doživljaj koji se pamti. Budi deo tog doživljaja. Čekamo te u bioskopima Cineplexx.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu