•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Upoznajte Alitu – heroinu novog filma Roberta Rodrigeza i Džejmsa Kamerona

Studio 20th Century Fox je predstavio novi trejler za film koji je najavljen kao jedan od najboljih SF filmova koji će premijeru imati u 2018. godini. Od dva vizionara i filmska stvaraoca, Džejmsa Kamerona („Avatar“) i Roberta Rodrigeza („Grad greha“), stiže epska avantura „Alita: Borbeni anđeo“, adaptacija japanskog manga stripa „Gunnm“, koji potpisuje Jukito Kiširo.

Kada se Alita (Rosa Salazar) probudi bez sećanja, u budućem svetu koji ne prepoznaje, pronalazi je Ajdo (Kristof Volc), saosećajni doktor koji uviđa da je negde duboko u ovoj napuštenoj kiborgskoj ljušturi srce i duša mlade žene sa izuzetnom prošlošću. Dok se Alita navikava na svoj novi život i opasne ulice Ajron sitija, Ajdo pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, dok njen novi, urbani drug Hugo (Kian Džonson) hoće da joj vrati sećanja. Ali, kada smrtonosne i korumpirane sile koje vode grad napadnu Alitu, ona saznaje istinu o svojoj prošlosti – ona poseduje borbene veštine koje moćnici žele po svaku cenu da kontrolišu. Ako bi ostala van njihovog domašaja, ona bi bila ključ u spasavanju njenih prijatelja, porodice i sveta u kome je odrasla.

Borbeni anđeo krupnih očiju je Rosa Salazar, a ostale uloge u filmu tumače Kristof Volc, Dženifer Koneli, Maheršala Ali i Mišel Rodrigez.

“Za Alitu ovo putovanje predstavlja sazrevanje, otkrivanje istine o sebi, upoznavanje sa moćima koje poseduje, i prerastanje u osobu koja je veoma skromna, a koja može da promeni svet. Ovo je sjajna priča – puna je uzbuđenja, humora, ljubavi i divnih međuljudskih odnosa,” objašnjava reditelj Robert Rodrigez.

Film „Alita: Borbeni anđeo“ stiže u domaće bioskope od 20. decembra, a do tada zavirite u prve kadrove koje nam donosi novi trejler.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...