•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“Simpsonovi" se ipak vraćaju na male ekrane

Simpsonovi se 30. septembra vraćaju na male ekrane, saopšteno je na Komikon panelu (Comic-Con) u San Dijegu.

Autor popularnog crtanog filma Met Grejming, glumica Tres Maknil koja je pozajmljivala glas likovima, reditelj Dejvid Silvermen i scenarista Al Žan otkrili su šta obožavatelji mogu da očekuju od "žute porodice" u 30. sezoni.

Nakon kratkog klipa na kome vidimo da je Homer odlučio da pojede svu hranu u Nju Orlansu, kreativni tim je objasnio da je serija pre svega rađena u digitalnoj animaciji što je animatorima omogućilo da istraže nove oblasti što će se videti u scenama iz grada Springfilda.

Kada je reč o temi, autori će i dalje nastaviti da ismejavaju američku kulturu i društvo, a u novoj sezoni će gostovati mnoge zvezde.

Na panelu su se pojavile Gal Gadot, Peti Lupon, Emili Dešanel, Džon Lovic, Giljermo del Toro, te je za sada jasno da će ove zvezde sigurno biti deo novog projekta.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu