•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi put zajedno igraju na filmu i odlično se zabavljaju

Slavni američki reditelj Kventin Tarantino nedavno je u Los Anđelesu počeo snimanje svog novog filma "Once Upon a Time ih Hollywood", čija je radnja smeštena u šezdesete godine prošlog veka. U središtu priče su ubistva koja su počinili članovi kulta Čarlsa Mensona.

Tarantino je, za ovu priliku, uspeo da okupi fantastičnu glumačku ekipu koju predvode Leonardo Dikaprio i Bred Pit, koji će se u ovom ostvarenju prvi put zajedno pojaviti na velikom platnu.

Dikaprio se pojavljuje u ulozi bivše glumačke zvezde Rika Daltona, dok Pit tumači lik njegove dugogodišnje zamene Klifa Buta.

Kada su snimanje, pre nekoliko dana posetili novinari, izgledalo je kao da se dvojac holivudskih asova odlično zabavlja na snimanju.

Tarantino je ranije izjavio da želi da ispriča priču koja ne govori samo o ubistvu glumice Šeron Tejt i Čarlsu Mensonu, već i o Los Anđelesu iz 1969. godine.

Bilo je planirano da film bude premijerno prikazan 9. avgusta, na godišnjicu ubistava Šeron Tejt i njenih prijatelja, ali je plan promenjen kako bi se izbegle moguće neprijatnosti i dodatne kontroverze.

Porodice Mensonovih žrtava su protestovale, ocenivši da film predstavlja ismejavanje žrtava.

Osim Pita i Dikaprija, uloge u filmu tumače Margo Robi, Dakota Faning, Luk Peri, Dejmijan Luis, Emil Hirš, Bert Rejnolds, Kurt Rasel, Majkl Medsen i Tim Rot.

Film "Once Upon a Time ih Hollywood" će premijerno biti prikazan 26. jula 2019. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...