•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

AMC najavio snimanje 5. sezone originalnih serija Fear the Walking Dead i Better Call Saul

AMC je najavio snimanje 5. sezone svojih originalnih serija “Fear the Walking Dead” i “Better Call Saul”. Uz nedavno najavljeno i snimanje drugesezone popularne serijskog dokumentarca, “The Terror”, ljubitelje kvalitetnog serijskog programa očekuje pravo uživanje i sledeće godine.

“Fear the Walking Dead”, čiji se nastavak četvrte sezone očekuje u ponedeljak 13. avgusta u 3:00 po ponoći, istovremeno sa američkom premijerom i reprizo istog dana u 22:00, trenutno je jedna od najgledanh serija u zapadnim zemljama. U SAD-u, serija zauzima visoko gledano 3. mesto među gedaocima od 18 do 49 godina i beleži veliki rast gledanosti među odraslima od 25 do 54 godine od početka četvrte sezone, u poređenju sa trećom. Producenti serije su Scott M. Gimple, Andrew Chambliss i Ian Goldberg, kao i Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd i Greg Nicotero pod okriljem AMC Studio. Glavne uloge tumače Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace i Jenna Elfman.

Ekskluzivna premijera četvrte sezone serije “Better Call Saul” najavljena je začetvrtak 27. septembar. Zaključno sa trećom sezonom, ova serija zauzima 5. mesto među odraslima između 25 i 54 godine u USA. Producenti serije su Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz i Gennifer Hutchison. “Better Call Saul” je nedavno osvojio 2018.Peabody nagradu, a od početka emitovanja može se pohvaliti sa 23 Emmy®, tri Golden Globe® nominacije, dve Writers Guild nagrade, tri Critics’ Choice nagrade, nagradu Asocijacije TV kritičara i dve AFI nagrade za TV program godine, i mnogim drugim Guild nominacijama. Seriju potpisuju Sony Pictures-a i AMC Studija, uz Gilligana i Goulda, a uloge tumače Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando i Giancarlo Esposito.

AMC je nedavno najavio i snimanje nastavka dokumentarne serije “The Terror”. Druga sezona će se odvijati za vreme Drugog Svetskog Rata, stavljajući fokus radnje na neobične događaje koji će ugroziti Japansko-Američku zajednicu u Južnoj Kaliforniji i od nje napraviti logor za rat na Pacifiku. Nstavak priče potpisuju Alexander Woo i Max Borenstein. Produkcija serije pripada AMC Studiju, a producirali su je Scott Free, Emjag Productions i Entertainment 360. Glavni producenti projekta su Ridley Scott, Dan Simmons, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert i Guymon Casady.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu