•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Slavni glumac priznao: Kokain bio uključen i u budžete filmova

Slavni američki glumac Denis Kvejd u velikom je intervjuu priznao da je dugo bio zavistan o kokainu.

Kvejd se godinama borio s teškom zavisnošću te je priznao da je kokain u jednom periodu konzumirao svaki dan. Kaže da bi od kokaina bio budan po celu noć te bi uspeo da zaspe tek sat vremena.

Mesecima je, kaže, spavao po sat vremena dnevno, pa je nakon toga odlučio da se više neće drogirati. Već popodne bi sve palo u vodu i uzimao bi novu dozu kokaina.

"Odrastao sam u sedamdesetima i osamdesetima, kada je odnos prema kokainu bio potpuno drugačiji. Često je kokain bio i u budžetima filmova", rekao je.

"Proveo sam noći i noći urlajući na Boga da me makne od te napasti i da neću više nikad, jer sam imao samo sat vremena sna do sledećeg posla", kaže Kvejd koji se droge rešio tek na odvikavanju.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...