•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Završen 4. Dead Lake Horror & Wine Festival

Projekcijom filma špansko/francuske kopro­dukcije Hladna koža” reditelja Ksavijera Gensa, sinoć je završen 4. Dead Lake Horror & Wine Festival na Paliću. I pored lošeg vremena veliki broj posetilaca uživao je u nastupu rep zvezde Sajsi MC.

Osnivač Festivala Miroslav Mogorović se još jednom uverio da ima smisla organizovati ovakav festival, jer je mnogobrojna publika pokazala da joj je potreban.

- Nadam se da će sledeće godine Dead Lake Horror & Wine Festival prerasti u takmičarski. I ovoga puta se pokazalo da sinergija između vina i horora odlično funkcionše. Saradnja sa Vinskim maratonom samo je dodala je novi, viši kvalitet manifestaciji. Vidimo se i sledeće godine, rekao je Mogorović.

Na četvrtom Dead Lake Horror & Wine Festivalu, koji se održao od 20. do 22. septembra pod sloganom „Noći horora i vina!“ u bioskopu Abazija kraj jezera Palić, prikazano je 8 zapaženih ostvarenja horor žanra.

Festival je otvorio jedan od najboljih horor filmova iz ovogodišnje produkcije „Opatica iz pakla“ (režija: Korin Hardi), a prikazani su i film Prestona de Fransisa “Uništi me”, “Egzorcizam” hrvatske rediteljske zvezde Dalibora Matanića, studentski film “Žetva” reditelja Aljoše Dakića, nemački horor “Replace” reditelja Norberta Kila, “Predator: evolucija” reditelja Šejna Bleka, četvrti u franšizi “Predator”, koji je na Dead Lake&Wine Festival stigao samo nedelju dana nakon svetske premijere, domaći film “Ederlezi Rising” reditelja Lazara Bodrože i scenariste Dimitrija Vojnova, a festival je zatvorio film Hladna koža”.

Ovogodišnji dobitnik nagrade „Bela Lugoši“, koju Festival dodeljuje za izuzetan doprinos horor umetnosti je Maksim Aleksandar, direktor fotografije na filmu “Opatica iz pakla”, koji je i otvorio ovogodišnji festival.

Kontrast između zagađenog jezera i prelepog parka Palić, okruženog misterioznim starim vilama među kojima dominira najstariji regionalni bioskop Abazija, ponovo je dokazao da je savršena lokacija za održavanje jedinstvenog horor festivala u Srbiji.

Organizator festivala je producentska kuća Art & Popcorn iz Beograda, a festival je podržalo Ministarstvo Kulture i informisanja Republike Srbije.

Dead Lake Horror & Wine Festival online:

http://deadlake.rs

www.facebook.com/DeadLakeHorrorAndWineFestival

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...