•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekskluzivna premijera nastavka 5. sezone Vikinga

Smrt, tama i surova borba! Nastavak pete sezone Vikinga

29. 11. je Dan D na Pickbox-u.
Premijera nastavka 5. sezone Vikinga - ekskluzivno na Pickbox-u, odmah posle svetske premijere, pod službenim sloganom "Uronite u tamu".

Najveći fanovi znaju da je, u poslednjoj epizodi pete sezone ove epske istorijske serije, Ivar osvojio Kategat, glavni grad i najvažniju vikinšku luku. Pobedio je Lagertu, Bjorna i Ubea koji su pobegli iz Kategata pred Ivarom.
Ako ste uspeli da vidite napeti trejler za sezonu 5B, sigurno ste se zapitali šta će se dogoditi u najnovijim epizodama serije koju posvećeno prate milioni obožavalaca širom sveta?
Ivar se zakleo da će ubiti Lagertu – ona mu je ubila majku, kraljicu Aslug – i to je razumljivo. Stoga se nagađa da li će Lagerta stradati, a Ivar postati kralj Kategata.
Do sada se pokazao kao izuzetno sposoban vojskovođa, ali i okrutna osoba. Na to se odmah nadovezuje činjenica da u novoj sezoni neće nedostajati brutalnosti, krvi i surove borbe.

Dogodiće se strašne stvari...

I dok se peta sezona Vikinga poigrava s idejom političke privrženosti, sklapanjem i kršenjem savezničkih dogovora, ali i gledanjem sopstvene koristi nauštrb društvene, scenarista, režiser i autor Vikinga Majkl Hirst je otkrio kako će upravo to osigurati zanimljivu, napetu i dinamičnu sezonu u kojoj neće nedostajati dobre priče:
"Postoji mnogo priča. U sezoni se događa dosta stvari koje se poklapaju sa stvarnim načinom funkcionisanja vikinškog društva. Treba imati na umu da u to doba nije bilo zasebnih država, samo malih, nezavisnih kraljevina koje su neprestano bile u ratu."
Ono što je zajedničko četvrtoj i petoj sezoni jeste fokus na Ragnarovoj porodici, ali u nastavku pete sezone ih zatičemo razjedinjene, zaraćene i posvađane.
Poslednja scena pete sezone završava kadrom Rola koji uplovljava u luku Kategata sa svojom vojskom.
Jedno od najvažnijih pitanja je zašto se vraća nazad u zemlju gde ga svi smatraju izdajnikom?
Hirst je zagolicao maštu obožavalaca i otkrio kako će sezonu 5B obeležiti značajne smrti: "Dogodiće se briljantne stvari s Alfredovim bratom i njegovom majkom, ali strašne stvari će se desiti. Ali preživeće, ona uvek preživi sve."

U najavi je i šesta sezona ove istorijske serije, a jednu od epizoda režiraće i zvezda serije Ketrin Vinik (kraljica Lagerta) kojoj će to biti režiserski debi.

Najnovije nastavke pete sezone pratite premijerno od 29. 11. na Pickbox-u.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....